Suomilimiitti Kokemuksia & Arvostelu

Suomilimiitti saattaa olla ehkä tunnetuin J.W - Yhtiöiden omistamista vippisivustoista, ja syykin on selvä.

Se tarjoaa monenlaisia lainoja, mutta suurin ero kilpailijoihin tulee sen ensilainaajille tarjottavasti ilmaisesta lainasta.​

Suomilimiitistä voikin saada ensimmäisen lainan jopa 1000 € asti ilman mitään kuluja tai korkoja. Tarjous on tällä hetkellä markkinoiden suurin.

suomilimiitti

Suomilimiitin lainat ja vipit

Suomilimiitin kautta voi hakea 100 - 2000 euroa lainaa nopeasti ja helposti.

Suomilimiitti kokemuksia

Kyseessä on ns. tililuotto, jolloin palvelun kautta perustetaan oma henkilökohtainen luottotili. Tältä tililtä saa sitten tehdä nostoja omaan tahtiin tai jättää vaikka ne tekemättä kokonaan jos tarvetta ei ole.​

Kyseistä luottoa voisi kuvailla joustoluotoksi, sillä lukuunottamatta muutamia rajoituksia, saa sitä maksaa takaisin täysin omassa tahdissa. Voit siis maksaa lainan takaisin nopeasti, tai hieman rauhallisempaan tahtiin. Rajoituksena ovat kuitenkin seuraavat ehdot:​

  • Lainatusta summasta on maksettava takaisin vähintään 20 % per kuukausi tai
  • Vähintään 50 euroa kuukaudessa.

2 kertaa vuodessa voi kuitenkin hakea maksuvapaata kuukautta, jotka maksavat 20 euroa kappale.

Lainaa on kuitenkin mahdollista hakea myös kiinteällä maksuajalla, jolloin maksuaikaa voi hakea 1 - 50 kuukautta.

Suomilimiitin luottojen korot ovat melko edulliset, mutta jokaisesta nostosta ensimmäistä lukuunottamatta veloitettava 15 % nostopalkkio nostaa lainan kustannuksia keskimääräiselle tasolle.

Ilmainen ensilaina

Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkaille markkinoiden suurinta ilmaista ensilainaa, jota on mahdollista saada jopa 1000.

Maksuaikaa tälle lainalle saa seuraavan kuukauden loppuun. Viisaalla taktikoinnille (ottamalla laina aivan kuun alusta), voi maksuaikaa täten saada melkein 60 päivää.​

Tämä ensilaina tarjous toimii siten, että kun olet avannut tililuoton uutena asiakkaana, saat ensimmäisen noston ilman kuluja 1000 euroon asti.

Varmista kuitenkin että saat maksettua koko lainan takaisin sovitussa ajassa, sillä myöhästymisen seurauksena joudut maksamaan myöhästymismaksun lisäksi kaikki normaalit korot ja kulut.

Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitti kokemuksia luulisi olevan helppo netistä löytää, sillä firma on palvellut jo niin monia asiakkaita.

Meillä oli kuitenkin vaikeuksia löytää luotettavia kokemuksia, jotka olisimme uskaltaneet tähän lisätä.

Jos sinulla on kokemuksia kyseistä palvelusta, arvostaisimme suuresta jos jakaiset ne kanssamme kommentin muodossa.​

Ehkäpä se on vain ihan hyvä merkki, että Suomilimiitti kokemuksia ei oikein löydy, sillä yleensä ihmiset niitä laittavat lähinnä jos jotain on pielessä.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Suomilimitti
Author Rating
51star1star1star1star1star