Limiitti Kokemuksia & Arvostelu

Limiitti.fi on eräs suurimmista lainapaikoista netistä, jonka omistus on täysin suomalainen.

Nykyään se tarjoaa joustoluottoja 3000 euroon saakka (2000 € uusille asiakkaille).

Erikoisuutena ja houkuttelevana tarjouksena se antaa ensimmäistä lainaa ilman korkoa tai muita kuluja jopa 300 euroon saakka.

Jos siis et ole ennen Limiitistä lainaa hakenut, kannattaa tämä tarjous hyödyntää.​

limiitti

Limiitin joustoluotto

Limiitin tarjoamat luottotilit kulkevat joustoluoton nimellä.

Tililuottoa on uusien asiakkaiden mahdollista hakea 2000 € saakka, ja vanhat hyvin asiansa hoitaneet asiakkaat voivat saada sen rajan nostettua 3000 euroon asti.​

Kuten tavallisesti luottotilien kanssa, nostoja saa tililtä tehdä omaan tahtiin koska tahansa kellon ympäri. Tai nostot voi jättää kokonaan käyttämättä ilman ongelmia.

Itse nostot on mahdollista tehdä netin kautta tai tekstarilla.​

Itse lainatun summan saa sitten maksaa periaatteessa omaan tahtiin joustoluoton tavoin. Kuitenkin Limiitin minimivaatimus on,että lainasta maksetaan vähintään 20 % lainasummasta joka kuukausi. Kuitenkin tämä lyhennys ei ole koskaan pienempi kuin 50 € tai korkeampi kuin 150 €.

Limiitin ilmainen laina

Limiitti tarjoaa siis uusille asiakkaille mahdollisuuden nostaa ensimmäinen laina 300 euroon asti ilman mitään kuluja.

Tämä ei kuitenkaan ole mikään joustoluotto, vaan koko summa pitää maksaa takaisin viimeistään 30 päivän aikana. MIkäli näin ei tehdä, joudutaan maksamaan lainasta normaalit kulut sekä myöhästymismaksu.​

Kunhan pystyt lainan maksamaan takaisin sovitussa ajassa, kannattaa se ehdottomasti hyödyntää ensimmäisen noston yhteydessä.

Luoton hinta ja korot

Hinnastaan Limiitin luotot ovat sieltä keskikastista.

Kiitosta on annettava heti etusivulta löytyvää lainalaskuria, jonka avulla on hyvin helppo arvioda lainan kustannukset eri maksuajoilla ja summilla.

Todellinen vuosikorko lainoilla vaihtelee paljon hakijan ja summan mukaan. Normaalisti se on 50 - 130 prosenttia vuodessa.

Nostopalkkio nostoissa on 5 % + 9,90 € per nosto, jonka takia hyvin pienien nostojen kanssa voi todellinen vuosikorko nousta todella korkeaksikin.​

Luottotilin avaaminen

limiitti kokemuksia

Luottotilin saa avattua helposti netistä osoitteesta limiitti.fi.

Hakemus on hyvin tavanomainen, joskin Limiitin kautta on mahdollisuus todentaa kykynsä maksaa laina myös Instator nimisen palvelun kautta.

Se skannaa tiliotteesi, ja tekee arvion maksukyvystäsi sen kautta. Jos käytät sitä, saat myös lainapäätöksen saman tien kun hakemuksen olet jättänyt.​

Kun tili on avattu, voit sitten tehdä nostoja helposti netistä tai tekstiviestien kanssa.

Tililuoton ikäraja

Limiitti on eräs harvemmista joustoluotoista, joita voi hakea myös 18 vuotiaat ja kaikki tätä vanhemmat.

Takaajat ja luottotiedot

Saadaksesi lainaa ei sinun tarvitse antaa takaajia tai vakuuksia, vaan kyseessä on ns. vakuudeton luotto.

Kuitenkin maksuhäiriömerkintöjä ei sallita, ja sinun luottotietojesi tuleekin olla ehjät lainaa saadaksesi.​

Limiitti kokemuksia

Limitti kokemuksia on netissä melko paljon, sillä palvelu on jo useamman vuoden lainoja jakanut.

Suuri osa on ollut siihen tyytyväisiä, mutta muutamia negatiivisa kokemuksiakin on tullut.​

Miinusta se on saanut erityisesti ajoittaisista viivästyksistä maksaa rahoja tilille, sekä joidenkin mielestä kalliista kustannuksista.

Riippuen yrityksen arviosta, voi joidenkin lainojen korot ollakkin melko korkeat, kun taas toisilla ne voivat olla hyvinkin kohtuulliset.

Tässä muutamia esimerkkinä poimittuja Limiitti kokemuksia:​

Otin limiitistä lainan. Joustava 2000 € asti. 2 nostoa ehdin tehdä ja yhden laskun maksaa, ihan ajallaan.Nostorajaa oli vielä yli 700 euroa ja yritin tehdä 100 € nostoa, ilmoittivat että nosto hylätty - "riskiarvio ei hyväksynyt nostoa". Tämä yllätti. Onneksi en ollut missään reissussa ja raha ei ole ihan välttämätön. Tilipäivään on 4 päivää, makselin huoletta laskuja juuri - ei olisi kannattanut. Päätin, etten enää nosta sieltä, maksan laskuni pois ja limiitti saa jäädä- Onneksi veronpalautuksiakin tulossa joulukuussa, että kyllä selvitään.Hassua minusta se, ettei tuohon voi luottaa. Luottorajaa jäljellä, laskut maksettu, silti nosto evätään. Minulla ei ole mitään maksuhäiriömerkintää ja normaalit, vakituiset kuukausitulot. Jos olisin ollut jossain tien päällä ja riippuvainen tuosta nostosta, aika ikävä yllätys.

riskiarvio / Suomi24


Nostin viime yönä vipin, jonka olisi pitänyt tulla tilille 15min sisään. Meni 1,5 tuntia...nimetön / vauva.fi


Yksi koroton kuukausi, sen jälkeen TÖRKEÄ korko.nimetön / vauva.fi

Leave a Comment: