Lendo Laina Kokemuksia & Arvostelu

Lendon tarkoitus on auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi helposti yhden hakemuksen kautta, ja tässä tehtävässään se onnistuu hienosti.

Palvelun käyttö on nopeaa, se toimii eikä se maksa sinulle kuluttajalle mitään.

Jos siis ehdit kilpailuttaa lainasi, voit Lendon avulla säästää paljonkin rahaa riippuen lainastasi ja maksukyvystäsi. Kuitenkin vertailusta ei koskaan ole haittaa.​

Lendo laina

Lendon käyttäminen

Lendon kautta lainan hakeminen ja kilpailutus käy hyvin samalla tapaa kuin suoraan lainan hakeminenkin.

Täytät hyvin samanlaisen lainahakemuksen Lendon sivuilta, joissa kerrot juuri paljonko lainaa haluat, millaisilla ehdoilla ja hieman tietoa omasta tilanteestasi.

Sen sijaan että hakemus jäisi Lendolle, se kuitenkin lähetetään kerralla monille eri rahoituslaitoksille, jotka sitten antavat sinulle omat tarjouksensa lainasta.

Yhdellä hakemuksen täytöllä saat siis kerralla lukuisia tarjouksia, joista voit sitten valita parhaan, tai jättää kaikki käyttämättä jos siltä tuntuu.

Se onkin Lendon hyvä puoli, se että palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, mutta se ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa tarjoukset saatuasi.

Onkin vaikea kuvitella oikein muita negatiivisia puolia tälle palvelulle kuin se, että se vie hieman enemmän aikaa kuin lainan suoraan hakeminen. Jos haluat pikavipin heti, ei tämä ehkä ole sinun palvelusi. Muille, se on aivan loistava apu.​

lendo kokemuksia

Lainojen yhdistäminen

Lendon kautta voit myös yhdistää lainojasi, joka on erittäin hyvä idea jos omaat jo lainoja useampaan paikkaan.

Tällöin sinun ei tarvitse maksaa laskuja lukuisiin paikkoihin, vaan kaikki käy jatkossa yhden firman alla. Ja lisäksi säästät usein selvää rahaa näin toimiessasi.

Lendossa tämä onnistuu kun laitat rastin ruutuun hakemusta täyttäessäsi kohtaan, jossa kerrot haluavasi yhdistää lainoja.​

Vakuudet ja takaajat

Lendon kautta vertaillaan vakuudettomia lainoja, jonka takia et laita tietoja vakuuksista eikä niitä kysytä. 

Takaajat eivät ole välttämättömiä, mutta mikäli sellainen löytyy, voit mainita heistä. Takaajan kanssa on mahdollista saada suurempia lainoja, tai sitten lainaa paremmilla ehdoilla. Yli 10000 euron lainoja on hyvin vaikea saada ilman takaajia.​

Milloin saan rahat käteeni?

Se miten nopeasti rahat saat käyttöösi riippuu siitä, kuinka nopeasti hyväksyt saamasi tarjouksen.

Yleensä prosesi menee siten, että kun hakemus on jätetty, saat muutamia tarjouksia hyvinkin nopeasti jo tunnin sisällä.

Voit kuitenkin odotella hieman pidempään, jolloin tulet saamaan enemmän tarjouksia.

Toinen vaihtoehto on sitten hyväksyä nopeasti saamasi tarjous, jolloin saat myös rahatkin nopeammin käyttöösi.

Toinen asia mikä käsittelyn nopeuteen vaikuttaa on haluamasi lainan suuruus. Alle 2000 euron lainat voi helpostikkin saada melko nopeasti, mutta suurten lainojen kanssa kannattaa varata hieman enemmän aikaa.​

Hienoisen hitauden vastapainoksi saat yleensä sitten lainaa selvästi edullisemmin, joten valinta on hieman ajan ja säästöjen välillä.

Lendo kokemuksia

Koska Lendon käyttäminen ei sido mihinkään eikä myöskään maksa mitään, on melko helppo nähdä miksi sen kokemukset ovat niin positiiviset.

Palvelu aloitta 2014, ja on nopeasti saanut erittäinkin paljon positiivista palautetta ja asiakkaita.

Sen asiakaspalvelu toimi, ja sivuilta löytyy myös chätti jonka kautta asioita voi kysellä.

Ja tässä vielä lopuksi muutamia Lendo kokemuksia, jotka netissä ovat nopeasti tulleet vastaan:​

Santanderilta me saatiin 8000€:n laina. Koko prosessiin meni 4 päivää ja rahat tilille. Sähköisesti läheteltiin liitteet, jotka olivat mm.puhelimella otetut valokuvat tilinauhoista ym.

Huramus Suomi24

Oho mikä pauhaus. Lendo on hyvä pulju, itse kiitoksen velkaa kun sain vipit yhteen luottoon lendolla. !

Vesakesa Suomi24

Löysin edullisen lainan lendolta (pankiltani parempi tarjous mutta ei riitä rahkeet kun ei oo yli 1,750 e tuloja.. että silleen). kuka sano että pankkiin voi luattaa?

Huramus Suomi24
Summary
Review Date
Reviewed Item
Lendon Lainat
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Comment: