Fellow Finance Kokemuksia & Arvostelu

Fellow Finance on melko uusi suomalainen rahoituspalvelu, jonka kautta voi hakea suosiotaan kasvattavia vertaislainoja.

Tämä tarkoittaa sitä, että sen sijaan että lainaisit pankilta, haet lainaa muilta ihmisiltä. Helpoksi tämän tekee kun tämä tehdään palvelujen kuten Fellow Finance kautta.

Fellow Finance on eräs suurimmista tätä kirjoittaessa vertaislainoja välittävistä sivustoista ja yrityksistä.​

Fellow Finance

Fellow Financen lainat

Vertaislainan hakeminen Fellow Financen kautta on monin tavoin samanlainen prosessi kuin perinteisen pikalainan hakeminen, mutta siinä on kuitenkin joitakin eroavaisuuksia.

Suurin eroavaisuus on se, että sinä saat täysin itse ehdottaa millä ehdoilla tahdot lainaa. Valinta on siis tavallaan sinun, joskin jos ehdot eivät ole järkeenkäyvät, ei kukaan todennäköisesti tule sinulle lainaa antamaan.​

Homma toimiikin tavallaan silleen, että lainaajat jättävät sivustolle lainailmoituksia, jossa he kertovat minkälaista lainaa he haluavat ja millä ehdoilla he sitä etsivät. Tämän jälkeen lainaajat voivat näitä selailla, ja jos ehdot heitä miellyttävät, tarjota lainaa kyseisille henkilöille.

Tavallaan tämä tekee prosessista hieman monimutkaisemman, sillä joudut pohtimaan hieman millä ehdoilla sinulle voitaisiin lainaa myöntää. Toisaalta vaikka et saisi ehtoja täysin oikein, voivat lainaajat tarjota sinulle omia ehtojaan vielä jälkeenpäin.

Fellow Finance sisältää monia nopeasti lainapyyntöjä tarkastelevia tahoja, jonka takia sopivilla ehdoilla lainaa on mahdollista saada hyvinkin nopeasti, jopa tunnissa.

Huonolla pyynnöllä voit taas joutua odottamaan ikuisuuteen ilman tarjouksia.

Tavallaan vertaislainoja kehutaankin monesti sillä, että niiden kautta ei yleensä anneta niin helposti lainoja ihmisille joille niitä ei pitäisi antaa. Se miten tämä käy Fellow Financen kautta on vaikea sanoa, mutta teoriassa näin kyllä on.​

Itse lainaa taas voi pyytää 500 € aina 15000 euroon asti, joskin aina et tule saamaan tarjouksia sille summalle jota olet hakenut.

Maksuaikaa voi pyytää ​2 - 7 vuotta, mutta tässäkin voi joutua hieman joustamaan lainaa saadakseen.

Lainojen kulut ja korot

Fellow Finance kokemuksia

Kuten ylläolevasta tekstistä voi päätellä, lainan kulut ja korot vaihtelevat melko paljon sen mukaan, miten hyviä tarjouksia onnistut houkuttelemaan.

Korkoehdotuksen voi valita 8 ja 28 prosentin väliltä. Mitä suurempaa korkoa tarjoat, sitä helpommin lainaa saat. Toisaalta sitä kalliimmaksi se sinulle tulee.​

Fellowfinance.fi sivustolta löytyvän lainalaskurin avulla on melko helppo arvioida lainan hintaa ja kuukausieriä eri vaihtoehdoilla, ja sitä kannattaakin käyttää kun pohtii tarjoustaan.​

Verrattuna moniin muihin lainaajiin, ovat Fellow Financen lainat kuitenkin keskimäärin hyvin edukkaita, jonka takia sitä moni onkin alkanut käyttää lainaa etsiessään.​

Miten hakea luottoa

Hakuprosessi on melko samanlainen monien pikavippien ja lainojen kanssa.

Ensiksi ehdotat haluamaasi lainasummaa ja maksuaikaa. Tämän jälkeen täytät hakemuksen, jossa mm. kerrot itsestäsi tietoja. Nämä kannattaakin täyttää kunnolla parhaiden tarjousten saamiseksi.

Alat saamaan tarjouksia hyvinkin nopeasti jos kaikki on kunnossa. Voit koska tahansa hyväksyä saamasi tarjouksen, tai odottaa muita. Voit myös jättää kaikki tarjoukset käyttämättä ilman ongelmia.

Hyväksyttyäsi tarjouksen, saat rahat yleensä hyvinkin nopeasti palvelun kautta.

Yksityisyydestään huolehtiviille vielä tiedoksi, että mahdolliset lainaajat eivät saa tietoon nimeäsi, vaan esinnyt heille vain asiakasnumeron kautta.​

Fellow Finance ikäraja

Fellow Financen käyttäminen vaatii vähintään 20 vuoden ikää.

Luottotiedot ja vakuudet

Fellow Finance tarkistaa luottotiedot ennen kuin on mahdollista saada lainaa, jonka takia ilman luottotietoja ei lainaa ole mahdollista saada.

Lainat ovat myös kaikki vakuudettomia luottoja. Se tarkoittaa että vakuuksia tai takaajia ei palvelussa tarvita.

Fellow Finance kokemuksia​

Fellow Finance kokemukset vaikuttavat keskimäärin olevan positiiviset, ja kaikki vaikuttaisi toimivan niin kuin on luvattu.

Tässä muutamia netistä poimittuja Fellow Finance kokemuksia:​

Itselläni on hyviä kokemuksia. En nyt muista tarkasti, kauanko siihen meni, että sain rahat tilille sen jälkeen, kun olin kaikki tarvittavat jutut lähettänyt heille.. taisi olla heti seuraavana päivänä.. Mutta sain kuitenkin tästä erikseen viestin, jossa vahvistettiin, että rahat tulossa.

Lainaajamyös
Suomi24

hain itse ja sain seuraavana aamuna 5000e lainan tilille. 1-2 päivää sanotaan fellow financen sivuilla.

lurkku
Suomi24
Summary
Review Date
Reviewed Item
Fellow Financen lainat
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Comment: